Phishing Simulatie

Phishing, Cyberdreiging nr. 1

Phishing Awareness! Zorg dat personeel alert is.

Phishing Simulatie & Training

De meeste aanvallen vinden plaats via downloads en door klikken van links. De gevolgen hiervan zijn groot: bedrijven kunnen bijvoorbeeld hun administratie niet meer in óf in het ergste geval ligt het bedrijf compleet stil. Geef werknemers de mogelijkheid en kennis om phishing-aanvallen te detecteren en te melden met behulp van onze ethische phishing simulatie.

Kies uit bestaande realistische phishing templates.

Bij Shellback heb je beschikking over meerdere standaard phishing templates die je kunt gebruiken om medewerkers te trainen om zo phishing mails te herkennen. Onze phishing templates zijn in meerdere talen beschikbaar.

Wekelijks worden nieuwe templates toegevoegd waardoor je altijd beschikt over phishing campagnes met relevante onderwerpen.

Behoefte aan een eigen design voor een specifieke campagne?

Bij Shellback begrijpen we dat er behoefte is aan maatwerk templates. Onze experts voeren dit graag voor u uit en denken mee in de mogelijkheden. Sterker nog, dit moedigen we alleen maar aan. Laten we samen kijken hoe we de beste simulatie kunnen samenstellen!

Train medewerkers in het herkennen van phishing.

Verzorg op regelmatige basis een training met praktische tips om herkenning van phishing e-mails te versterken en hen te helpen om phishing-aanvallen in de toekomst te voorkomen.

Op diverse manieren kunnen medewerkers getrained worden, bijvoorbeeld door e-learning of door het bijwonen van kennissessies. Bij Shellback kunnen we u op meerdere manieren hierin voorzien.

Test je kennis

We hebben een gratis phishing test gemaakt die je kunt gebruiken om je kennis te testen. De test wordt regelmatig bijgewerkt, vergeet dus niet om deze de volgende keer dat je deze pagina bezoekt nogmaals te proberen.

Waarom Shellback

Shellback biedt een full-service phishing dienst. Jij bepaalt hoe vaak er gephisht mag worden, wij doen de rest.

Kies uit ons ruime aanbod van phishing templates, of laat een template op maat ontwikkelen.

Een eenmalige phishing simulatie geeft je inzicht in de huidige situatie. Door periodiek te phishen krijg je eenvoudig inzicht in het alertheidsniveau van uw medewerkers na verloop van tijd. Hiervoor bieden we verschillende voordeelpakketten.

Scroll naar boven