Ontmoet het team

Bij Shellback draait alles om teamwork en expertise. Ons team bestaat uit vier gedreven cybersecurity consultants, elk met hun eigen specialismen. Dankzij onze complementaire kennis en ervaring kunnen we complete en effectieve cybersecurity oplossingen bieden die aan al jouw behoeften voldoen.

Maak kennis met ons team

Joep van Gassel - Eigenaar en cybersecurityspecialist

Joep is een gepassioneerde ethische hacker met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector. Zijn uitgebreide expertise omvat technische security assessments, penetratietesten, incident response en threat management. Joep’s diepgaande kennis van netwerkbeveiliging en Blue Team operaties maakt hem een onmisbare kracht binnen ons team. Als medeoprichter van Shellback brengt hij niet alleen technische knowhow, maar ook visie en leiderschap om onze missie te verwezenlijken.

Jeffrey Wolfs - Eigenaar en cybersecurity specialist

Jeffrey brengt jarenlange ervaring in offensieve security testing met zich mee. Hij heeft diepgaande kennis in het uitvoeren van security onderzoeken, het geven van IT-beveiligingsadvies en het trainen van personeel. Zijn expertise in zowel netwerk- als webbeveiliging helpt onze klanten hun IT-beveiliging aanzienlijk te verbeteren. Als medeoprichter van Shellback zorgt Jeffrey voor de strategische richting en houdt hij toezicht op de kwaliteit van onze diensten, waarbij hij zijn passie voor cybersecurity deelt met het hele team.

Nick Honings - Cybersecurity engineer

Nick is een toegewijde cybersecurity engineer met een scherp oog voor detail en beveiliging. Met enkele jaren ervaring in cybersecurity en webbeveiliging, zorgt hij ervoor dat webapplicaties en systemen veilig en up-to-date zijn. Nick brengt een frisse blik en innovatieve oplossingen naar Shellback, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor ons team. Zijn inzet en enthousiasme dragen bij aan onze gemeenschappelijke doelstellingen en helpen bij het versterken van onze dienstverlening.

Duncan Schoenmakers - Cybersecurity engineer

Duncan is een betrokken cybersecurity engineer met een frisse en innovatieve benadering van cybersecurity. Ondanks zijn relatief korte carrière heeft hij al bewezen een cruciale rol te spelen binnen Shellback. Zijn expertise in softwarebeveiliging en zijn passie voor technologie maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team. Duncan’s creativiteit en technische vaardigheden zorgen ervoor dat we altijd een stap voor blijven op potentiële bedreigingen.

Waarom Shellback?

Bij Shellback combineren we onze uitgebreide kennis met een passie voor cybersecurity. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat jouw organisatie optimaal beveiligd is. We bieden geavanceerde cybersecurity diensten die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen. Door directe communicatie, flexibiliteit en klantgerichtheid, leveren wij maatwerkoplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen. Onze kernwaarden - integriteit, kwaliteit, samenwerking, technische expertise en gedrevenheid - vormen de basis van alles wat we doen.

Neem contact op

Wil je meer weten over ons team of hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met cybersecurity? Neem vandaag nog contact met ons op! We zijn er om samen met jou cybersecurity uitdagingen aan te gaan en je bedrijf te beschermen tegen de dreigingen van de toekomst.

Scroll naar boven