Shellback Vulnerability Scanning Service

Automatisch inzicht in uw kwetsbaarheden!

Shellback Vulnerability Scanning Service

Dagelijks worden nieuwe kwetsbaarheden ontdekt in de hardware en software die we dagelijks gebruiken. Hackers zijn voortdurend op zoek naar manieren om misbruik te maken van deze kwetsbaarheden. Met de Vulnerability Scanner oplossing van Tenable kunt u effectief de kwetsbaarheden in uw netwerk beheren. Onze geautomatiseerde scans houden u snel op de hoogte van nieuwe kwetsbaarheden, en bovendien bieden we de mogelijkheid voor agent-based scanning om uw netwerk grondiger, sneller en makkelijker te inspecteren. Zo kunt u de voortgang van oplossingen volgen via een overzichtelijk dashboard, zodat uw netwerk veilig blijft tegen de nieuwste bedreigingen.

Inzicht en grip

Identificeer potentiële gevaren en zwakke plekken in uw netwerk of systemen en verhoog uw weerbaarheid om succesvolle aanvallen te voorkomen.

Geen ingewikkelde stappen vereist. De scans worden automatisch en zonder enige inspanning uitgevoerd. Voer scans zo vaak uit als u nodig acht.

Krijg gedetailleerde rapporten over de kwetsbaarheden en beveiligingslekken in uw netwerk, inclusief aanbevelingen voor hoe u (of uw IT-partner) deze kunt aanpakken.

Start direct en scan uw netwerk op zwakke plekken en kwetsbaarheden!

Versterk de IT beveiliging en start met scannen!

Ontdek en monitor zwakke plekken in het netwerk volgens het bedrijfsbeleid. Vulnerability Management helpt hierbij met eenvoudig te begrijpen rapporten.

Scroll naar boven