Cybersecurity Quickscan

Experts in security testen

cyber, security, internet-4610993.jpg
Cyber Security Quickscan

Snel inzicht in uw huidige situatie

Met behulp van een Quickscan geven we u snel inzicht en advies over de huidige staat van informatiebeveiliging. Een cybersecurity specialist van Shellback komt bij u op locatie en gaat in gesprek met uw medewerkers. Samen schetsen we hoe uw IT landschap eruit ziet en welke veiligheidsmaatregelen genomen zijn. Vervolgens wordt er gekeken naar de risico’s en dreigingen die op uw organisatie van toepassing zijn en wordt er bepaald of uw kroonjuwelen voldoende beschermd zijn. Uiteindelijk komt alles in een helder rapport zodat uw organisatie snel de juiste stappen kan nemen om het beveiligings niveau te verbeteren.

Focus op belangrijkste bedrijfsonderdelen

Bij een Cyber security quickscan ligt de focus op de belangrijkste onderdelen van uw organisatie, ook wel de kroonjuwelen genoemd. Deze wilt u beschermen tegen hackers en anderen die ongeauthoriseerd toegang proberen te krijgen. We kijken of de huidige maatregelen voldoende zijn om de kroonjuwelen te beschermen op de volgende drie onderdelen: vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid.

Rapportage

U ontvangt een helder rapport waarin de belangrijkste aandachtspunten voor uw beveiliging zijn opgenomen. Met dit rapport heeft u inzicht in het actuele niveau van uw beveiliging en kunt u vervolgactiviteiten plannen. In de praktijk worden onze rapportages gebruikt als vertrekpunt voor nieuwe initiatieven, maar ook als middel om informatiebeveiliging (hoger) op de agenda te krijgen van bestuurders.

Meer informatie?

Neem contact op met ons via sales@shellback.nl
Hoe staat het er voor met de cyberveiligheid in jouw bedrijf?

Scroll naar boven