Shellback Honeypot

Wij detecteren hackers in uw netwerk!

Shellback Honeypot

Hackers en virussen kunnen een firewall, virusscanner en andere beveiligingsmaatregelen omzeilen. De honeypot oplossing van SecurityHive kan hackers detecteren en vangen wanneer ze in uw netwerk zitten. Verdoe hun tijd en leidt ze af, om schade te beperken en belangrijke informatie over de aanvaller te verzamelen. Op deze manier kan u uw beveiligingsmaatregelen verbeteren en de informatie gebruiken voor business cases.

Vangen en afleiden

Een Honeypot doet zich voor als een normaal apparaat, zoals een computer of server, maar is net iets interessanter om te hacken. Als een hacker op je netwerk terecht komt zal deze op zoek gaan naar andere systemen. Tijdens deze zoektocht is de kans groot dat de hacker de honeypot tegenkomt. Zodra de hacker contact legt met de honeypot wordt je daar direct van op de hoogte gesteld zonder dat de aanvaller dit weet. De honeypot spiegelt het gedrag van een echt systeem. Een hacker kan gewoon door bestanden bladeren, bestanden uploaden/downloaden, interacteren met een database en meer, net zoals op een standaard server. Zo houden wij een hacker bezig en leiden wij deze af van uw echte servers en data.

securityhive
dashboard

Informeren en Waarschuwen

Terwijl wij de hacker bezig houden, stellen wij u direct op de hoogte van de aanval. Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie, zodat u direct kan reageren met dichten van het lek, uitvoeren van updates en het sluiten van poorten in uw netwerk. De informatie die wij verzamelen kan voor veel dingen gebruikt worden. U kan het gebruiken om uw netwerkbeveiliging te verbeteren, om uw systemen die al gehackt zijn sneller te kunnen herstellen, om juridische stappen te zetten en om meer budget voor uw Cyber Security maatregelen te krijgen.

Hacker alarm in je IT netwerk

Een honeypot werkt volgens hetzelfde principe als een alarm op je pand. Zodra deze afgaat weet je dat er ongewenste personen proberen binnen te treden.

Wil je de honeypot gratis proberen? Klik op onderstaande button en ontvang een gratis honeypot voor een maand!