SHELLBACK TEAM

Experts in security testen

Shellback is een adviesbureau op het gebied van informatiebeveiliging dat zich concentreert op de nieuwste bedreigingen voor organisaties van vandaag. We voeren diepgaande analyses uit, bepalen de risico’s van een bedrijf en vinden de kwetsbaarheden voordat de slechteriken dat doen. Ons team bestaat uit experts die jarenlange ervaring hebben en bevindingen en oplossingen op een heldere manier kunnen presenteren.

Jeffrey | Shellback

Jeffrey Wolfs

Als een expert penetratietester, cybersecurity specialist en IT professional heb ik diepgaande ervaring met het vinden van technische en organisatorische verbeteringen. Ik ben er vaak in geslaagd om kritieke kwetsbaarheden voor grote (internationale) klanten te identificeren.

Email: jeffrey.wolfs@shellback.nl
Telefoon: 06 3067 8796

Joep | Shellback

Joep van Gassel

Als een ervaren ethische hacker met passie voor veiligheid, gebruik ik mijn jarenlange ervaring in beveiligingsbeoordelingen / -adviezen, penetratietesten, incident respons en bedreigingsbeheer om bedrijven veiliger te maken.

Email: joep.vangassel@shellback.nl
Telefoon: 06 2458 2926

Waarom Shellback?

Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten te kijken naar de mogelijkheden. Wij zien dit als een partnership voor de toekomst. Meedenken en samen bepalen hoe u als klant een optimaal rendement kunt bereiken. Dat kan op projectniveau, maar bijvoorbeeld ook op langdurige dienst basis. Shellback heeft jarenlange ervaring met gecertificeerd personeel en u kunt daar gebruik van maken.