SHELLBACK SECURITY SOLUTION

Compleet pakket aan securitydiensten

Complete Security oplossing

Met Shellback Security Support heb je continu grip op IT beveiliging

Een compleet pakket aan security diensten om je volledige IT optimaal te beschermen tegen cybercriminelen.

Wie kan ons helpen bij een security incident?
Hoe houden we grip op security uitgaven?
Moeten we specialistische kennis inhuren?

Samen naar een oplossing kijken.

Diensten

Wat is inbegrepen?

Shellback Security Solution is een betaalbare all-in oplossing voor bedrijven. Het bestaat uit verschillende componenten om zo een gehele oplossing aan te bieden.

We nemen de belangrijkste security taken uit handen en zorgen ervoor dat uw IT zo optimaal beveiligd is. Ons team van specialisten hebben jarenlange ervaring in cybersecurity en houden de laatste trends en technieken nauwkeurig in de gaten.

Deze oplossing bieden we al aan vanaf 995,- euro per maand, afhankelijk van de bedrijfsgrootte. Neem contact om de mogelijkheden te bespreken.

Security Analyse

Het traject start met een uitgebreide security analyse van het huidige beleid en maatregelen. Daarna kunnen we advies geven of het pakket aansluit of dat er op een andere manier security verbetering kan plaats vinden

Kwetsbaarheden scanning

We scannen de externe IT componenten op dagelijkse basis zodat nieuwe risico’smeteen aan het licht komen. De interne IT wordt op een nader te bepalen frequentie gescand op kwetsbaarheden. Alle resultaten worden overzichtelijk in een dashboard getoond.

Security Testen

Er vind een continue proces plaats waarbij realistische aanvalstechnieken worden getest op het netwerk. Bestaande en nieuwe technieken worden gebruikt om te bepalen waar hackers misbruik van kunnen maken.

Security Awareness

Ook de medewerker wordt op verschillende momenten in het jaar getest op security bewustzijn. Via verschillende social engineering technieken meten we of medewerkers alert zijn.

Security Support

Er staat altijd een specialist voor je klaar om al je security vraagstukken mee te bespreken. Heb je toch een security incident? Ook dan kun je contact opnemen met onze security specialisten